Pinguin Projecten

Kwaliteitsmanagement

IVG Libilé is de specialist in industriële slangen en infra-producten. Zij wil graag meer inhoud en dynamiek op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Scrum

Met SQ-flora hebben we de SQrum gelanceerd en staat het team op scherp om het iedere dag een beetje beter te doen.

Duurzaamheid

De Procona van Pagter is duurzaam en efficiënt. Hoe duurzaam? Dat hebben we met Greenhouse Sustainability meetbaar gemaakt in een gebruiksvriendelijke Footprint tool.

sQudio

Iedereen produceert een kwaliteitsproduct of het nu gaat om bloemen, groente of fruit. Als het de deur verlaat ziet het er representatief uit. Maar de kwaliteit begint bij de presentatie in het schap of nog beter bij de consument. sQudio komt graag met u in contact om inzicht te bieden in de eigenschappen van u product in de keten en bij de consument. Zodat u de werkelijke kwaliteit kan delen met uw klanten. Wij werken samen met experts, dataverzamelaars en techneuten om de nieuwste inzichten in kaart te brengen.

 

FSI 2025 norm

De kleurrijke droogbloemen van Quality Colors zijn binnenkort voorzien van certificaten die voldoen aan de FSI 2025 norm.

 

SKAL certificering

For Ever is de nummer 1 van de wereld op het gebied van veredeling, knollenteelt, bloementeelt en handel in gladiolen. Op hun verzoek zetten we de puntjes op de ”i”, wat betreft de SKAL certificering.

 

Quality management

Holex is al sinds het bestaan aktief op gebied kwaliteitsmanagement ISO9001. Ook met al die ervaring is het nuttig om het kwaliteitssysteem te onderhouden.

Quality Management 

​Dit jaar is QPE gestart met zowel verkoop als service activiteiten. Omdat zij een betrouwbare partner willen zijn voor hun stakeholders zijn hebben zij gekozen voor een gecertificeerd kwaliteitsmanagement systeem.

Quality management 

In de zorg ligt de lat als het gaat om kwaliteitsmanagement duidelijk hoger. Daarom vraagt het intensieve en zorgvuldige begeleiding.

Houdbaarheidsproeven

Op verzoek van Maarel Orchids hebben we medewerkers opgeleid tot het uitvoeren van eigen houdbaarheidsproeven. Behalve de training hebben wij in samenwerking met Plantscout een registratie app ontwikkeld die de resultaten van de test opslaat inclusief de foto’s. Hiermee heeft Maarel Orchids de primeur op gebied van houdbaarheidsproeven.

Vaasleven app

In samenwerking met Plantscout is er een app ontwikkelt die de resultaten van houdbaarheidsproeven eenvoudig kan verwerken en opslaan inclusief foto’s. Geen gedoe met Excel files en geklooi met foto’s, maar een eenvoudige app met QR code herkenning.

De vaasleven app is nog in ontwikkeling maar wij zien nu al de waarde van de plantscout app. Het bespaart tijd in verwerken data en het vergemakkelijkt het zoekwerk. Zeker als de resultaten via PowerBI worden opgeslagen.

Meer weten? Zie ons info adres of bel!

Verbeteren procesflow

Op verzoek van Porta Nova is er een analyse gemaakt van  het oogstproces en de verwerking. Het resultaat is een procesflow die laat zien aan welke knoppen je kan draaien en wat het effect kan zijn.